Potrebujete pomoč? 041 289 455 info@rocneure.si

Za varen način dostave.

S strani POŠTE SLOVENIJE, katera dostavlja vse naše pošiljke, smo prejeli obvestilo kjer svetujejo, da se zaradi nevarnosti okužbe s koronavirusom (COVID-19) fizične osebe izognejo posebnim storitvam, kot so ODKUPNINA (plačilo po povzetju). Prav tako svetujejo prevzem paketa na prostem - vrtu, terasi,... najbolj pa priporočajo dostavo v paketomat (že 24 jih je po Sloveniji).

Z njihovo aplikacijo Moja dostava - Moja izbira lahko kar preko mobilnega telefona spremenite naslov dostave tudi v katerega od njihovih Paketomatov in tako zmanjšate možnosti okužbe. 

Ker nam je za vaše zdravje in zdravje pismonoš mar, smo se tudi mi odločili in omogočili BREZPLAČNO DOSTAVO (ki sicer znaša 2,5 eur) za vse, ki boste za način plačila izbrali plačilo PO PREDRAČUNU (nakažete preko vaše spletne ali mobilne banke) ali preko sistema PayPal (kjer so omogočena tudi kartična plačila, tudi če pri njih niste registrirani).

Še enkrat hvala, da nam v tem času zaupate in s tem podpirate ter krepite Slovensko gospodarstvo. Vsa naročila bodo pri nas dnevno obdelana in odposlana, tako da jih že v prihodnjem delovnem dnevu lahko pričakujete.


Hvala in #ostanidoma!

RocneUre.si © 2024 - Izdelava spletnih trgovin Koren.eu